PRAKTIJK VOOR PODOLOGIE MARGRIET RAAIJEN

     home
     podoloog
     podoposturaal therapeut
     doelgroep
     klachten
     onderzoek
     behandeling
     praktijkinformatie
     adviezen
     oefeningen
     FDM
     links
     team
     routebeschrijving
     contact
TEAM

Margriet Raaijen
'In mijn praktijk staat in elke behandeling de mens als geheel centraal. Geen mens is hetzelfde, dus is ook geen voet hetzelfde. Elke standsverandering of blessure aan de voet geeft bij elk individu weer een ander klachtenpatroon elders in het lichaam. Het blijft een fascinerend proces om alle delen weer als een goed lopend geheel met elkaar te laten samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is dat mensen na de behandeling een steviger basis hebben om goed te kunnen (blijven) bewegen. Dat is voor mij een belangrijke drijfveer.'

Margriet Raaijen is in 1989 afgestudeerd als fysiotherapeut aan THIM, de internationale Hogeschool voor fysiotherapie in Utrecht. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut heeft zij vanaf 1996 diverse opleidingen in de podologie gevolgd, waaronder podoposturaal therapie. Vanaf 1998 werkt zij fulltime als registerpodoloog. Nog steeds volgt Margriet opleidingen in de podologie om met haar kennis en vaardigheden de beste kwaliteit te kunnen aanbieden.

Mark Jansen
'In de podologie spelen meerdere disciplines een rol. De omgang met mensen, het vinden van creatieve oplossingen voor het menselijk lichaam en het uiteindelijke resultaat zijn hierbij belangrijke factoren. Vanuit mijn sportachtergrond weet ik wat sportblessures of fysieke ongemakken kunnen betekenen voor het dagelijks functioneren. Als podoloog ben ik dan ook nauw betrokken bij het welzijn van mensen. Het bijdragen aan de kwaliteit van het dagelijks functioneren geeft veel voldoening.'Mark Jansen is sinds 2014 verbonden aan de praktijk. Hij heeft een lange periode als sportdocent gewerkt en werkt nu fulltime als registerpodoloog. Naast algehele voetzorg hebben blessures die voortkomen uit een verstoorde balans van de voet zijn interesse. Mark werkt behalve in de praktijk van Margriet Raaijen ook in een praktijk in Zuid-Holland.

Podologiepraktijk Raaijen
  • Telefoon: 06 45 81 22 36
  • Website Podologiepraktijk Raaijen
  • E-mail: info@podologiepraktijkraaijen.nl