PRAKTIJK VOOR PODOLOGIE MARGRIET RAAIJEN

     home
     podoloog
     podoposturaal therapeut
     doelgroep
     klachten
     onderzoek
     behandeling
     praktijkinformatie
     adviezen
     oefeningen
     sandalinos
     FDM
     links
     team
     routebeschrijving
     contact
SANDALINOS

Wat is er fijner dan om in de zomer met blote voeten een paar luchtige sandalen of slippers te kunnen dragen? Voor veel mensen die zolen dragen, is het elk voorjaar en elke zomer lastig om geschikt schoeisel te vinden waar ze hun eigen zolen in kunnen dragen. Vaak lopen ze dan noodgedwongen op dichte schoenen of worden de zolen dan maar niet gedragen. Verre van ideaal dus.

Voor deze mensen zijn er tegenwoordig op maat gemaakte Sandalinos. Bij deze sandalen en slippers zijn de therapie- of steunzolen ge´ntegreerd in het voetbed. De sandalen en slippers kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Ze zijn ook ideaal om Ĺs winters binnenshuis te dragen; het is immers niet altijd prettig om thuis schoenen te dragen.

Hoe het werkt?
Via de website van Sandalinos kunt u uw ideale sandalen of slippers samenstellen. U bepaalt zelf het model, de kleur en het materiaal. Vervolgens worden uw voeten in de praktijk uitgebreid opgemeten en gescand. Deze gegevens worden samen met de ondersteuning die u in de therapiezolen draagt, ge´ntegreerd in het voetbed van de gekozen sandalen of slippers. De slippers zijn handgemaakt. Hierdoor hebben ze een langere levertijd. Bestel ze dus tijdig om in de zomer te kunnen genieten van uw slippers.